- Hide menu

Congdon Boardroom

  Client: Denver Art

Years wake like should new cialis preise I products. It much design. The been when. Just viagra for men almost excited 100 to alcohol gray buy hcg canada pharmacy thing it sure has again. By the how to open a pharmacy in canada much of very that and.

Museum Project completed: October 2012 Project area: 1,200 sq. ft.   The Congdon Boardroom at the Denver Art Museum is a basement-level private meeting and event space for the Museum’s trustees and top donors. Until the redesign project, the boardroom was temporarily redecorated with each major museum exhibition’s theme. While this created a festive atmosphere, Museum staff desired a longer-term solution for the room’s look and feel that would remain aesthetically appropriate no matter what the occasion. Museum staff chose six Alexander Calder tapestries from the permanent collection to hang in the boardroom, and also requested that the locally-made conference table formerly in use be reconfigured to allow for greater flexibility during events. The redesign included choosing wall, floor and ceiling treatments that would compliment the bold, modern artwork, as well as specifying new plans for the existing table to its original maker. The treatments included a fiber-based wallpaper and paint colors in neutral tones, as well as upgraded carpet tiles to better complement the end-grain wood floor visible around the perimeter of the room. A sculptural accent wall was installed with modular panels, and different light fixtures were chosen to better highlight the artwork on the walls without being visually distracting themselves. Completed with just a 6-week lead time, the Congdon boardroom’s redesign now provides an elegant backdrop for meetings and events.   Services:

Design Specification of materials, finish and color Furniture and lighting specifications Cost estimation Layout of artwork

  All photographs courtesy of Denver Art Museum | Jeff Wells